Contact us Subscribe

Nähdään FinnBuild-messuilla!

Tosiboxin osastolla 6f28 Messukeskuksessa on jälleen pannu kuumana 10.-12.10! Tule nauttimaan espressopohjaisia erikoiskahveja ja kuulemaan lisää Tosiboxin palkitusta teknologiasta.

Turvaa kiinteistösi yhteydet

TOSIBOX®-ratkaisun avulla voit rakentaa kiinteistöihisi täysin turvalliset etäyhteydet helposti ja nopeasti, ilman erityistä IT-osaamista. Voit rakentaa ja hallinnoida verkkoja sekä IoT-infrastruktuureja helposti laajennettavalla ja ajattomalla teknologialla.

Tarjoamme ratkaisun laitteidesi ja käyttöoikeuksien keskitettyyn ja reaaliaikaiseen hallintaan, mikä auttaa pienentämään kustannuksia. TOSIBOX®-ratkaisun avulla uusien laitteiden ja käyttäjien lisääminen verkkoon sujuu helposti raahaamalla ja pudottamalla, toisin kuin vanhanaikaisissa IT-verkoissa, joissa samat tehtävät veivät päiviä tai viikkoja.

Automaatiojärjestelmien tietoturvahaasteet

Vaikka perinteisen IT-infrastruktuurin tietoturvan tärkeys on yleisesti tiedostettu, jää automaatiojärjestelmien ja IoT-laitteiden suojaus usein vaillinaiseksi. Tule kuuntelemaan tuotekehitysjohtaja Jari Tenhusen esitys FinnBuild-lavalla torstaina 11.10. kello 10.00 – 10.40. Esityksessä käydään läpi tyypillisiä automaatiojärjestelmien tietoturvaan liittyviä haasteita ja uhkia. Lisäksi esitellään keinoja ja yleisiä periaatteita, joilla uhkiin voi varautua ennakolta. 

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme

Tomi-Liias_LowRes

Tomi Liias

Myynti Suomi

050 410 2586

Peltola_Ossi_lr

Ossi Peltola

Myynti Suomi

045 197 8882

Harri Väänänen

Lisensointiliiketoiminta

045 644 3999

Jari Tenhunen

Tuotekehitys

050 486 9479

Lataa esitteemme!